Grafički Dizajn

Grafički dizajn ima veliku prisutnost u našim životima i svaki ozbiljan vasnik biznisa ili ličnog bloga (web sajta) treba da uzme u obzir prednosti grafičkog dizajna u svom marketingu. U svakom slučaju, što je ambalaža atraktivnija, postaje privlačnija za kupce odnosno potencijalne klijente.

Grafički dizajn je u suštini bilo koji vizuelni medij koji ima za cilj da pošalje poruku, bilo da Vas obavesti o predstojećoj žurci putem flajera / letka ili da prikaže nove mogućnosti najnovijeg Apple uređaja u štampanim ili online reklamama.

Koristeći tekst, grafiku i slike dizajneri kreiraju poruku ili priču koja će privući potencijalne klijente. Svaki grafički dizajn treba da izazove reakcije, ne nužno i da bude lep, bilo da su negativne ili pozitivne, privlačne ili odbojne za potrošače.

Pre nego se odlučite da vam je potreban web sajt, prvi korak je izrada zaštitnog znaka Vašeg brenda – Atraktivnost, prepoznatljivost i jednostavnost su ključne za zaštitni znak (Logo/Logotip) takođe i za ostale grupe i podgrupe vezane za grafički dizajn (vizit karte, flajere…)

GRAFIČKI DIZAJN

Želite da unapredite dizajn vašeg brenda?

Konaktirajte Nas